Uzená krkovička bez udírny

Název

Uzená krkovička bez udírny

Popis

Krkovička nasolena Pragandou (20 g na kilo masa), zavakuována, 3 dny v lednici. Pak potřena tekutým kouřem, opět zavakuována a další 3 dny v lednici. Potom 8 hodin v pomalém hrnci na low, během vaření dvakrát potřena tekutým kouřem napůl naředěným s vodou. Na poslední hodinu poodklopena poklice.
Krkovička se nakonec rozpadla.
Uzená krkovice, brambory s přepuštěným petrželovým máslem, domácí kvašená okurka.

Období

Statistiky

  • 4 fotky
  • 3 se líbí

Fototechnika

Canon EOS 600D

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Uzená krkovička bez udírny
Komentáře Přidat